Loading...
Home| Terugkeer & Terugbetaling

Terugkeer & Terugbetaling

Een ongewenst artikel retourneren?

We snappen het, soms werkt er iets niet voor je en wil je je geld terug. Zolang een artikel zich nog in de originele staat bevindt, accepteren we gratis retourzendingen, met inachtneming van de onderstaande regels, waaronder regels rond redelijk gebruik. Geen van deze regels heeft invloed op uw wettelijke rechten.

 

Als je een artikel retourneert binnen 28 dagen nadat het artikel bij je is afgeleverd of beschikbaar is voor afhaling, geven we je het volledige bedrag terug via de oorspronkelijke betaalmethode. We streven ernaar om u binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel in ons magazijn terug te betalen. Als je een terugbetaling voor een artikel aanvraagt tijdens de bovenstaande termijnen, maar je kunt het om de een of andere reden niet aan ons retourneren, neem dan contact met ons op - maar elke terugbetaling is naar eigen goeddunken.

 

Daarna?

We accepteren geen retourzendingen voor ongewenste artikelen na de relevante retourperiode hierboven. Als u probeert te retourneren, moeten we het mogelijk terugsturen naar uw standaardafleveradres en u vragen de bezorgkosten te dekken.

 

Laatste uitverkoop

Artikelen die gemarkeerd zijn met Final Sale zijn sterk afgeprijsd en komen niet in aanmerking voor retournering, ruiling of terugbetaling, behalve in uitzonderlijke omstandigheden. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

 

Originele staat

Hygiëne en de veiligheid van onze klanten is super belangrijk, dus bepaalde artikelen kunnen niet worden geretourneerd voor restitutie, waaronder:

 

Face + Body producten indien geopend, gebruikt of beschermende verzegeling is niet intact;

Ondergoed als de hygiënezegel niet intact is of als er labels zijn verbroken;

Badkleding als de hygiënezegel niet intact is of als er labels zijn verbroken;

Dit alles heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

 

Natuurlijk is het prima om een item te passen zoals je zou doen in een winkel, maar draag het alsjeblieft niet echt. Als een artikel beschadigd, gedragen of in ongeschikte staat aan ons wordt geretourneerd, kunnen we u geen restitutie geven en moeten we het mogelijk naar u terugsturen (en u vragen de bezorgkosten te dekken). Alle artikelen worden bij terugkomst gecontroleerd.

 

Verantwoordelijkheid

Geretourneerde artikelen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze ons bereiken, dus zorg ervoor dat ze goed zijn ingepakt en onderweg niet beschadigd kunnen raken!

 

Aangezien het pakket uw verantwoordelijkheid blijft totdat het bij ons terugkomt, moet u ervoor zorgen dat u een bewijs van verzending ontvangt voor het geval u contact met ons moet opnemen over uw retourzending. Wij zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die per ongeluk aan ons worden geretourneerd (het gebeurt!). Als we de artikelen kunnen vinden (het is niet altijd mogelijk) en u wilt dat deze naar u worden teruggestuurd, kunnen we u vragen de verzendkosten te vergoeden.

 

Redelijk gebruik

Als we een ongewoon patroon van retouractiviteiten opmerken dat niet goed zit: we vermoeden bijvoorbeeld dat iemand zijn aankopen daadwerkelijk draagt en deze vervolgens retourneert, bestelt en ladingen retourneert - veel meer dan zelfs de meest loyale klant van onze site zou bestellen, of de geretourneerde artikelen komen niet overeen met wat u heeft besteld - dan moeten we mogelijk het account en eventuele bijbehorende accounts deactiveren. Als dit jou overkomt en je denkt dat we een fout hebben gemaakt, neem dan contact op met de klantenservice en we zullen het graag met je bespreken.

 

Als uw account is gedeactiveerd en u een geldige retourzending moet doen, neem dan contact op met de klantenservice. Ze geven je een retourlabel, hoewel je verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugzenden van de goederen naar ons.

 

Let op: we behouden ons het recht voor om juridische stappen tegen je te ondernemen als de artikelen die je retourneert niet overeenkomen met wat je hebt besteld.

 

Wil je een artikel ruilen?

We bieden geen uitwisselingen aan voor bestellingen. Als je een andere maat of kleur wilt, stuur dan je ongewenste artikel terug en plaats een nieuwe bestelling.

 

Een defect of onjuist artikel retourneren?

Als je een artikel hebt ontvangen dat niet helemaal goed is, klik dan hier voor meer informatie over defecte producten.